PRESS

Paranu

Paranu grundades i norra Stockholm år 2018 och har växt till att bli välkänt internationellt.
Sedan starten 2018 har Paranu stärkt sitt varumärke genom stöd från investerare samt rekrytering av nya teammedlemmar.
Man har arbetat dygnet runt för att utveckla världens största datingsapp för husdjur av alla slag.

Media

Om du vill skriva om Paranu, kontakta oss mer än gärna via e-post info@para.nu så återkommer vi så snart som möjligt.

2020-03-22

Det finns ungefär en miljard djurägare i världen och vi har skapat den perfekta produkten för att göra livet enklare för dem alla!

Paranu grundades i augusti 2018 i Stockholm och sedan dess har vi arbetat dag och natt för att skapa det vi tror är en verkligt revolutionerande och unik produkt. Produkten är en mobilapp med fokus på att ansluta djurägare över hela världen i syfte att avla sina djur, alla slags djur. I dagens samhälle måste du vända dig till olika samhällen, klubbar, online marknadsplatser eller kontakter för att hitta en kompis för ditt djur, dvs samma gamla föråldrade procedur som för 15 år sedan.

Vår app är dock inte begränsad till avel men kan också användas för att hitta nya vänner för ditt djur, vandrande kompisar, husdjurssittare eller bara andra med samma intressen - deras djur.

Även om procedurer i dag är desamma som i början av 2000-talet, har marknaden vuxit snabbt. Aldrig har det funnits så många djur som idag. Medan samhället omfamnar den tekniska utvecklingen med mobila tjänster och appar introducerar vi nu denna marknad till modern tid.

Med vår app väljer du vad du vill söka när det gäller arter, ras, kön och storlek. Du väljer också vad du är intresserad av, dvs om du vill chatta, träffas och spela, gå eller para ditt djur. Du gör det på samma enkla och traditionella sätt som dagens traditionella datingsappar genom att svepa! Naturligtvis har du också möjlighet att ladda upp bilder, stamtavlor, examensbevis och certifikat. Du kan välja avståndet inom vilket du letar efter kontakt så nära som en halv mil.

Appen släpps och är tillgänglig för nedladdning i App Store och Google Play den 1 april i 190 länder och flera olika språk och för att nå ut till så många människor som möjligt på kortast möjliga tid behöver vi gå ut med en pressmeddelande.

”Världens största datingsida för djur” ”Alla djur förtjänar kärlek”

Media kontakt

Daniel Törnberg
CEO
Email: daniel@para.nu
Telefon: +46(0)732-32 35 91

Grundare

Möt teamet bakom Paranu.

daniel törnberg

CEO

niklas wiksten

COO